Ako imate osnovno znanje ove borilačke veštine bićete plaćeni od minimalnih 1.600 do nekoliko hiljada EVRA!

NIKAD ZABAVNIJI POSAO: Japanska Aići prefektura traži šest profesionalnih nindža, a cilj je podsticanje razvoja turizma. U ponudu ulazi stalno zaposlenje i plata od 1.600 evra, a svi stariji od 18 godina mogu da se prijave na konkurs koji će trajati do 22. marta.

U oglasu za posao je navedeno da su obavezne fizička spremnost i akrobatske veštine. Inače, ove nindže neće morati da se bore, ali će nastupati na televizijama. Takođe, navodi se da bi idealni kandidati trebalo da “uživaju u pažnji, čak i u slučajevima kada su tajne nindže”.

OVO JE PRILIKA DA ZA POSAO KOJI VOLITE dobijete BOGATSTVO: 115.000 e za 9 meseci rada, 3 meseca odmora, slobodni vikendi i SMEŠTAJ!

Oni će morati da impresioniraju turiste izvođenjem akrobacija s mačem u Nagoja zamku i na drugim atraktivnim lokacijama.

Da podsetimo, nindže su bili plaćenici u 15. veku specijalizovani za špijunažu, ubistva, sabotažu i druge oblike tajnog ratovanja. Bili su ispod samuraja na društvenoj lestvici, koji su morali da slede stroga pravila časti.

Grad Iga koji se na neki način smatra rodnim mestom nindži, u 15. veku je tokom građanskih sukoba u Japanu bio njihovo sedište, ali su nindže postepeno iščezle iz ovog mesta tokom 17. veka.

Izvor: BKTVNews

Slične objave:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *